Oulu juhli Kaisan Pari SM-kilpailussa

Oulun Biljardikerhon kaksikko Matti Väyrynen ja Tero Räisänen ovat voittaneet Pari SM-kultaa viikonloppuna. Oulun keilahallilla pelattu SM-tapahtuma huipentui oululaisten juhliin sillä kotikaupunki nappasi kolmoisvoiton. SM-hopealle Henri Mäki ja Kari Tunturi OBK ja SM-pronssille Jari Paloma OBK ja Juha Rajaniemi OB.

Kuusi edellistä Pari SM-kilpailua oli pelattu Hyvinkäällä, mutta nyt tänä vuonna kilpailu vietiin Ouluun jossa kilpailu on viimeksi pelattu vuonna 1996. Oulun keilahallilla järjestettyyn turnaukseen osallistui 32 paria ympäri Suomen.

Turnauksen mestarit Tero Räisänen ja Matti Väyrynen pelasivat kaksi viimeistä otteluaan todella näyttävästi. Finaalissa tuli tiukka, mutta upea voitto lukemin 60-49 ja siihen mahtui mukaan myös hieno viiden kaisan sarja. Kaksikko teki myös kisojen pisimmän sarjan makoisaan paikkaan, kun he iskivät 49 pisteen pötkön semifinaaliottelussa Jari Palomaa ja Juha Rajaniemeä vastaan.

Pari SM mitalistit 2018 (vasemmalta): 2. Kari Tunturi OBK & Henri Mäki OBK, 1. Matti Väyrynen OBK & Tero Räisänen OBK, 3. Jari Paloma OBK & Juha Rajaniemi OB (kuva: Mika Juola)